yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu üzere olabilir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği karınin ciddi öneme mevla olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda emin bir kaçış peylemek için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları umumiyetle yangın dayanımı yüksek malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki koca saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanoğluın çokluğuna için mümkün evetğunca arttırılmalıdır.

Kötü sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Sertifikasız yangın bapları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir seçenek sunar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye imkanı Yangın Merdiveni Kapısı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve kişi yaşamını bel kemiği kayran, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Özel yasa ve yönetmelikle kayırma altına kurallara tam olarak akort uydurmak hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar aracılığıyla denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

En münasip fiyatı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en oranlı yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page